Прикордонники відмовились пропускати турка в Україну за хабар

НАЗАД
24 травня 2019 17:01

Факт спроби надання неправомірної вигоди громадянином України задокументовано за допомогою відомчих засобів аудіо та відеофіксації офіцерами ВВБ.

Сьогодні співробітники внутрішньої та власної безпеки по Одеському прикордонному загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Південь» отримали інформацію про факт намагання громадянином України надати неправомірну вигоду за сприяння в здійсненні безперешкодного перетину кордону в Україну.

Так,  під час прикордонного контролю осіб в пункті пропуску «Чорноморськ» прикордонники прийняли рішення про відмову в перетині кордону громадянину Туреччини. Іноземець не мав достатнього фінансового забезпечення та не підтвердив мети запланованого перебування в нашій країні. Під час доведення цього рішення іноземцю наш співвітчизник 1987 року народження запропонував прикордонникам грошову винагороду у розмірі 200 доларів США, аби його знайомого все ж таки пропустили.

Факт спроби надання неправомірної вигоди громадянином України задокументовано за допомогою відомчих засобів аудіо та відеофіксації офіцерами ВВБ.

За ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», розпочато кримінальне провадження.

Громадянина України офіцерами ВВБ Одеського прикордонного загону та співробітниками військової прокуратури Одеського гарнізону затримано в порядку ст. 208 КПК.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси