Прикордонники вдруге затримали парочку з Молдови – спочатку біля кордону з Білоруссю, а потім з Росією

НАЗАД
21 травня 2020 11:01

Учора в районі населеного пункту Новеньке, що біля кордону з РФ на Сумщині, прикордонники Сумського загону затримали двох громадян Молдови.

31-річний чоловік разом з 39-річною жінкою пішки намагалися незаконно перетнути українсько-російський кордон та в обхід пунктів пропуску потрапити до Росії. Виявилося, що парочка вже попадала цього року в поле зору прикордонників. Охоронці кордону встановили, що нещодавно їх вже затримували прикордонники Чернігівського загону біля кордону з Білоруссю, теж за спробу незаконного перетинання кордону та порушення прикордонного режиму.

Але мандрівники, мабуть, вирішили ще «перевірити» як прикордонники охороняють українсько-російський кордон. Зі слів порушників – вони йшли до РФ, щоб знайти роботу. Наразі іноземці затримані. За порушення прикордонного режиму та спробу незаконного перетинання державного кордону України їм загрожує адміністративна відповідальність за ст. 202 та ч. 2 ст. 204-1 КУпАП. Подальшу долю затриманих вирішить суд.

Іншого порушника без документів затримали прикордонники Подільського загону. Чоловік спробував теж у незаконний спосіб потрапити до Молдови. Наразі його затримано. Тривають заходи по встановленню його особи та притягнення до відповідальності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси