Прикордонники в аеропорту «Бориспіль» затримали росіянку, можливо, причетну до тероризму

НАЗАД
17 квiтня 2017 12:39

Сьогодні в аеропорту «Бориспіль», під час оформлення пасажирів рейсу «Амман-Київ», прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали громадянку Росії, яка перебуває у міжнародному розшуку.

Сьогодні в аеропорту «Бориспіль», під час оформлення пасажирів рейсу «Оман(ОАЕ)-Київ», прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали громадянку Росії, яка перебуває у міжнародному розшуку.

30-річна громадянка Російської Федерації розшукується в рамках проведення заходів щодо пошуку злочинців по лінії Інтерполу за статтею 205.5 частина 2 «Организация деятельности террористической организации и участие в деятельности такой организации» Карного кодексу Російської Федерації та прибула в Україну з Йорданії з чотирма неповнолітніми дітьми з метою отримання статусу біженця.

По даному факту повідомлено Укрбюро Інтерполу в м. Києві та СБУ. Громадянці було роз’яснено вимоги чинного законодавства України та вручено пам’ятку «Інформація для осіб які на законних підставах прибули в Україну з метою визнаними бути біженцями,або особами які потребують додаткового захисту в Україні».

Наразі особу разом з дітьми  передано співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси