Прикордонники в Одесі виявили 15 іноземців-порушників міграційного законодавства

НАЗАД
04 квiтня 2019 11:28

Правоохоронці на одному з ринків м. Одеси провели заходи з перевірки порядку дотримання іноземцями міграційного законодавства України.

Учора оперативні підрозділи Південного регіонального управління Держприкордонслужби із залученням військовослужбовців Одеського прикордонного загону, спільно з представниками ГУ ДМС, УСБУ в Одеській області та управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Одеській області на одному з ринків м. Одеси провели заходи з перевірки порядку дотримання іноземцями міграційного законодавства України.

У результаті спільних дій правоохоронці виявили 15 іноземців-порушників з Грузії, Таджикистану, Афганістану, Киргизстану та Узбекистану. Чужоземців правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності, стосовно дев’ятьох нелегальних мігрантів прийняли рішення про примусове повернення до країн походження. Крім того, відповідати доведеться і нашому співвітчизнику, на якого складені матеріали за ст. 206 КУпАП «Порушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла, транспортних засобів та сприяння в наданні інших послуг».

Зазначимо, що з початку проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант», прийнято рішення про примусове повернення до країн походження та видворення з України стосовно 80 іноземців. Загалом прикордонники спільно з представниками інших правоохоронних органів виявили більше 1 тисячі порушників українського законодавства у міграційній сфері та наклали штрафів на загальну суму понад 3 мільйони гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси