Прикордонники у пунктах пропуску виявили револьвер, холодну зброю та мисливські набої

НАЗАД
10 сiчня 2018 15:57

Уночі до пункту пропуску «Нові Яриловичі» прибув мікроавтобус Mercedes Vito української реєстрації. Водій, громадянин Грузії, скерував машину на смугу руху «зелений коридор». Однак під час проходження контрольних процедур він не почувався впевненим у собі

Уночі до пункту пропуску «Нові Яриловичі» прибув мікроавтобус Mercedes Vito української реєстрації. Водій, громадянин Грузії, скерував машину на смугу руху «зелений коридор». Однак під час проходження контрольних процедур він не почувався впевненим у собі, помітно нервувався, тож прикордонники Чернігівського загону вирішили детальніше оглянути транспортний засіб.

У ході проведення спільного з інспектором фіскальної служби поглибленого огляду в підлокітнику між сидіннями салону автомобіля правоохоронці виявили револьвер Major BERG2.5 під набій Флобера калібру 4 мм та чотири набої до нього.

У схожій ситуації опинився і водій автомобіля Toyota болгарської реєстрації. Громадянин Болгарії для перетину державного кордону на в’їзд в Україну обрав пункт пропуску «Рені». Під час спільного із представниками ДФС огляду між передніми сидіннями салону автомобіля охоронці кордону виявили мисливський ніж та 7 набоїв до мисливської зброї.

Ще у двох випадках прикордонники Мостиського та Львівського загонів виявили ножі у пунктах пропусках «Смільниця» та «Устилуг». Перетнути кордон з забороненими предметами намагалися громадянин України та Польщі.

Наразі пістолет, набої та ножі правоохоронці вилучили встановленим порядком. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси