Прикордонники разом з курсантами МВС затримали чотирьох порушників, троє з них - іноземці

НАЗАД
13 червня 2023 14:39

У рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Захід-2023», військовослужбовці Чопського загону виявили впродовж минулої доби чотирьох порушників.

Вони мали намір незаконно потрапити з України до країн ЄС. У затриманнях також брали участь курсанти вишів МВС, які наразі перебувають на посиленні західних рубежів України.  

Двох чужинців затримали спільно з оперативниками загону за кілометр від кордону зі Словаччиною на околиці міста Ужгород. Чоловіки не мали при собі документів, що посвідчують особу, натомість надали правоохоронцям сканкопії паспортів громадян Уганди. У ході опитування обидва зізналися, що кінцевою точкою їх «мандрівки» мала стати Німеччина.

Іншого іноземця зупинили на шляху до Угорщини прикордонники відділу «Соломоново». Незнайомець прямував в бік кордону, коли його затримали правоохоронці. Він також не мав при собі документів та назвався громадянином Нігерії.

Поблизу населеного пункту Оноківці Ужгородського району виявили ще одного правопорушника - жителя Закарпатської області. Чоловік зізнався, що йшов до кордону зі Словаччиною, орієнтуючись за навігатором.

Іноземців та українця затримали в адміністративному порядку та доставили у прикордонні підрозділи. Після встановлення осіб іноземців та обставин правопорушень усіх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного кордону України».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси