Прикордонники пройшли підготовку високоточних стрільців-марксменів

НАЗАД
18 лютого 2019 15:23

Минулого тижня на базі Кінологічного навчального центру було проведено підготовку високоточних стрільців-марксменів. Нині такі є в усіх арміях провідних країн світу.

Це супербійці, здатні ліквідовувати цілі на коротких та середніх дистанціях, недоступних звичайному стрільцеві. Учасниками зборів стали мультиплікатори та позаштатні інструктори прикордонної комендатури швидкого реагування «Шквал» зі снайпінгу, тактичної підготовки і тактичної медицини та бійці загону оперативного реагування «ДОЗОР». Це найбільш підготовлені військовослужбовці, які швидко і влучно стріляють, уміють досконало працювати зі зброєю.

Протягом тижня на польовій навчальній базі центру 15 волонтерів-інструкторів від «Центру підготовки влучних стрільців SEF MARKSMAN» проводили курс «Розвідник-скаут».

Такі навчання проводяться зі спецпризначенцями з 2016 року. Третій рік поспіль під керівництвом директора «Центру підготовки влучних стрільців» прикордонників навчають тонкощів високоточної стрільби, організації патрулювання на різних ділянках місцевості, поводженню з болтовими рушницями і снайперськими комплексами, маскування зброї та екіпіровки, організації спостереження, мобільних блокпостів та надання медичної допомоги при різних видах поранень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси