Прикордонники не дозволили вивезти до Румунії дитину по підробленим документам

НАЗАД
27 травня 2018 08:01

Співробітники прикордонного відомства завадили незаконному вивезенню з України неповнолітньої дитини.

Минулої доби в пункт пропуску «Порубне», що на українсько-румунському кордоні, прибув громадянин України разом із дитиною 2008 року народження. Під час перевірки документів прикордонниками Чернівецького загону, чоловік, як супроводжуюча особа, пред’явив підроблене доручення на вивіз від матері дитини, видане Генконсульством України в Мілані.

За даним фактом до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів». Нашого співвітчизника разом з дитиною передано правоохоронним органам.

Державна прикордонна служба ще раз звертається з проханням до усіх подорожуючих, які найближчим часом збираються перетинати кордон, відповідально ставитись до оформлення документів. У разі вашого перебування за кордоном та необхідності оформити доручення на поїздку дитини, ви можете звернутися до дипломатичних установ України за кордоном.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси