Прикордонники фіксують зменшення пасажиропотоку на адмінмежі з анексованим Кримом

НАЗАД
04 вересня 2019 11:08

У серпні 2019 року адмінмежу з тимчасово окупованим Кримом в обох напрямках співробітники Держприкордонслужби оформили 362 тисячі громадян та 53 тисячі транспортних засобів.

При цьому в напрямку анексованого півострова слідувало 172 тисячі осіб, а 190 тисяч прямували на материкову частину України.

Варто зазначити, що у порівнянні з серпнем минулого року, прикордонники фіксують зменшення на понад 16 тисяч по кількості оформлених громадян на адмінмежі та зменшення на 4600 по кількості оформлення транспортних засобів.

Тенденція щодо зменшення пасажиропотоку в КПВВ прослідковується протягом усього поточного року.

Так, за вісім місяців цього року прикордонники оформили в обох напрямках 1,722 мільйона осіб, що на 23 тисячі менше ніж за аналогічний період минулого року. Також на 8100 зменшилась і кількість оформлених транспортних засобів.

Попри фейкові заяви окупаційних ЗМІ про масовий наплив туристів з материкової частини України, зазначимо, що переважна більшість громадян перетинає адмінмежу з метою відвідування родичів, вирішення своїх побутових питань, а також для оформлення документів на підконтрольній українській владі території, після чого повертаються у зворотних напрямках.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси