Прикордонники бригади Гвардії наступу «Помста» взяли в полон трьох російських окупантів

НАЗАД
01 лютого 2024 12:08

Трьох «завоєватєлєй-освободітєлєй» взяли в полон прикордонники бригади Гвардії наступу «Помста», що був створений на базі Луганського прикордонного загону.

Серед полонених – мобік з рязані, контрактник - командир відділення із пскова та заробітчанин з Грозного – чеченець на війну в Україну приїхав, щоб заробити грошей, підписавши контракт на 1 рік кілька місяців тому.

–Двоє окупантів потрапили в полон, коли намагалися штурмувати позиції українських прикордонників на Луганщині та потерпіли невдачу. Після того, як прикордонники відкрили вогонь по противнику, частина ворожого відділення відступила, але не усі змогли втекти, – каже боєць на псевдо «Удав».

– Їх було десь 7-8 осіб. Здався один, сказав, що є друг, який теж хоче здатися, і він теж вийшов через певний час. Надали їм мінімальну медичну допомогу, дали води, вивели та передали далі. А четверо десь там поки що «крутяться». Вони не потрібні своїм, тож назад не можуть йти, а вперед на штурм також не підуть. Їжі нема, і рано чи пізно, вони або замерзнуть, або самі здадуться в полон».

Чеченець теж не вирізнявся героїзмом. Він намагався заховатися, але в пошуках безпечного укриття потрапив до рук бійців бригади «Помста».

Полонених окупантів передали співробітникам спецслужб для формування обмінного фонду та повернення з полону українських військовослужбовців.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси