Прикордонники Житомирського загону запобігли великій пожежі у прикордонні

НАЗАД
07 квiтня 2021 13:19

Під час виконання завдань з охорони державного кордону прикордонний наряд відділу «Дубровиця» Житомирського загону помітив неподалік держрубежу густий дим.

Прикордонники негайно висунулись у напрямку можливого місця загоряння й виявили трьох осіб які, очевидно, і підпалили суху траву. Загоряння трави погасили. Жоден з чоловіків, перебуваючи в прикордонні, не мав при собі документів, що посвідчують особу.

Правопорушників, якими виявились жителі н.п.Удрицьк Рівненської області, притягнуто до відповідальності за порушення правил прикордонного режиму. Водночас співробітники Нацполіції на одного із них склали адмінпротокол за ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів».

Прикордонники звертаються до громадян бути відповідальними та дотримуватись прикордонного та природоохоронного законодавства.

Нагадаємо, що перебування або пересування громадян в прикордонні здійснюється лише на підставі документів, що посвідчують їх особу.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси