Прикордонники Південного регіонального управління виявили мікроавтобус з контрафактним алкоголем

НАЗАД
22 грудня 2018 11:46

Прикордонники оперативних підрозділів Південного регіонального управління отримали випереджувальну інформацію про можливе незаконне перевезення контрафактної алкогольної продукції кустарного виробництва.

В результаті реалізації зазначеної інформації, вчора спільна міжвідомча група у складі оперативних співробітників Держприкордонслужби, Білгород-Дністровського прикордонного загону та УСБУ в Одеській області затримали мікроавтобус «Мерседес Спринтер». Його зупинили на околиці н.п. Кучурган, що у Роздільнянському районі. Керував транспортним засобом мешканець Одеси.

У ході огляду автівки правоохоронці виявили 180 літрів алкогольної продукції, розфасованої у пляшки на яких зазначалося виробництво одного з винно-коньячних заводів Молдови та не було акцизних марок. Пляшки зі спиртним водій приховав під іншими товарами.

Алкоголь сумнівної якості, попередня сума оцінки якого склала біля 36 тисяч гривень та автомобіль, що оцінений у 300 тисяч гривень, правоохоронці передали представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси