Прикордонник-кінолог, що виявив велику партію сигарет, отримав від Голови Держприкордонслужби премію 30 тисяч гривень

НАЗАД
03 липня 2019 08:52

Учора Голова Державної прикордонної служби України нагородив кінолога-прикордонника Чернівецького загону премією у розмірі 30 тисяч гривень.

Нагадаємо, що 23 червня цього року старший прапорщик, перебуваючи в прикордонному наряді «Огляд транспортних засобів» в пункті пропуску «Порубне», виявив велику кількість сигарет, що були приховані у спеціально виготовленій схованці.  

31-річний буковинець за кермом вантажівки «Mercedes» прямував з Харкова до Болгарії. У результаті ретельної перевірки автомобіля у напівпричепі було виявлено подвійну стелю, вщерть заповнену контрабандними сигаретами. Зі сховку правоохоронці дістали понад 50 тисяч пачок тютюнових виробів. Сигарети та напівпричеп були вилучені встановленим порядком. Загальна вартість вилученого склала понад 1,8 мільйона гривень.

За високий професіоналізм, пильність і сумлінне ставлення до виконання визначених завдань інспектор прикордонної служби – кінолог відділення «Порубне» отримав від Сергія Дейнеко грошову премію у розмірі 30 тисяч гривень.

«Чесним бути вигідно!» - зазначив очільник прикордонного відомства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси