Президент України вручив державні нагороди й відзнаки «За мужність та відвагу»

НАЗАД
24 серпня 2023 15:05

У День Незалежності України на Софійській площі у Києві відбулись урочистості за участю Глави Держави, вищого військового керівництва та іноземних партнерів України!

Володимир Зеленський звернувся до усіх присутніх та до всього українського народу з урочистою промовою.

У ході церемонії вручення державних нагород Золоту Зірку Героя України з рук Президента України отримав прикордонник солдат Іван КИШЕНКО, Орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня – солдат Ігор ПАВЛОВ.

Стрічки до бойових прапорів Верховний головнокомандувач Збройних Сил України вручив очільникам 8-го прикордонного загону та 9-го прикордонного загону імені Січових Стрільців.

Відзначимо також, що Орденом Ярослава Мудрого V ступеня нагородили чемпіона ІІІ Європейських ігор з боксу Олександра Хижняка, який також є інструктором спорткоманди Держприкордонслужби.

Щиро вітаємо усіх причетних з отриманням державних нагород.

Також напередодні Дня Незалежності України Володимир Зеленський підписав Укази № 507  та № 508 , якими удостоїв найвищої Державної нагороди двох полеглих воїнів Луганського прикордонного загону. Звання Герой України з удостоєнням ордена "Золота Зірка" присвоєно СТРИЖАКУ Максиму Івановичу – старшому майстер-сержанту (посмертно) та ПОПОВУ Артему Миколайовичу – головному сержанту (посмертно).

Щиро шануємо пам’ять тих, хто поклав на вівтар боротьби за Незалежність України найдорожче – своє життя.

З Днем Незалежності, Україно!

Слава твоїм Героям!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси