Представники Національної академії внутрішніх справ відвідали Головний експертно-криміналістичний центр Держприкордонслужби

НАЗАД
11 грудня 2017 17:06

На минулому тижні, у Головному експертно-криміналістичному центрі Держприкордонслужби відбулася робоча зустріч з науково-педагогічними працівниками Навчально-наукового інституту № 2 Національної академії внутрішніх справ на чолі з завідувачем кафедри крим

На минулому тижні, у Головному експертно-криміналістичному центрі Держприкордонслужби відбулася робоча зустріч з науково-педагогічними працівниками Навчально-наукового інституту № 2 Національної академії внутрішніх справ на чолі з завідувачем кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз.

Під час зустрічі, представники кафедри ознайомились з напрямами діяльності та технічним оснащенням Головного центру, а також можливостями техніко-криміналістичного дослідження документів.

Особливу увагу було приділено можливостям щодо спільного розроблення науково-методичних рекомендацій з проведення судових експертиз документів та обговорено проблеми організації професійної підготовки спеціалістів з даних питань.

Представники провідного юридичного вишу високо оцінили роботу Головного центру, у тому числі з питань підготовки персоналу, задіяного на 1 та 2 рівнях контролю документів, а також обговорили перспективні напрямки двостороннього співробітництва на 2018 рік.

Наразі у Держприкордонслужбі, у рамках проекту TWINNING, спільно з європейськими експертами, тривають заходи з опрацювання проекту Концепціїрозвиткутрирівневоїсистеми перевірки документів. Варто зазначити, що така робота проводиться з урахуванням потреб судово-слідчої практики, належного криміналістичного забезпечення, впровадження сучасних навчальних методик, з метою підготовки експертів-криміналістів та якісного проведення судових експертиз.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси