Правоохоронці виявили на Одещині наркотичні речовини

НАЗАД
27 лютого 2018 10:48

Учора під час проведення спільних заходів з протидії протиправній діяльності, що стосуються незаконного обігу та переміщення наркотичних речовин, у жителя Одеської області правоохоронці вилучили канабіс. Інформацію щодо можливої причетності громадянина Ук

Учора під час проведення спільних заходів з протидії протиправній діяльності, що стосуються незаконного обігу та переміщення наркотичних речовин, у жителя Одеської області правоохоронці вилучили канабіс. Інформацію щодо можливої причетності громадянина України до контрабанди наркотиків здобули оперативні співробітники Держприкордонслужби.

Обшук проводився в рамках кримінального провадження та на підставі ухвали слідчого судді Приморського районного суду м. Одеса і доручення СВ ГУ НП в АРК та м. Севастополі, та за участю співробітників оперативних підрозділів Південного регіонально управління Держприкордонслужби, представників Нацполіції та прикордонників Одеського загону за місцем проживання особи, причетної до незаконного переміщення заборонених для вільного обігу та переміщення речовин. Під час обшуку, до якого також був залучений службовий собака, було знайдено різні ємності з близько півкілограмом наркотичної речовини, попередньо канабісу.

Наразі речовину вилучено та буде направлено на експертизу.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси