Повернення «Титана»

НАЗАД
15 грудня 2021 08:29

Корабель Морської охорони спеціального забезпечення «Титан» повернувся в пункт постійного базування після планових докових робіт.

Йшов на ремонт він у «обладунках» буксира-рятувальника, проте до Одеси повернувся вже у однострої й символіці Морської охорони, з бортовим номером «BG-60».

Окрім фарбування корабля, нанесення зовнішніх розпізнавальних знаків державної належності та інших стандартних супутніх робіт, було проведено ремонт стаціонарної установки водяного та пінного пожежогасіння, що використовується у разі надання допомоги кораблям та суднам у боротьбі з вогнем. Також відремонтовано бортовий вантажний кран-маніпулятор.

Перехід до Миколаєва та в зворотному напрямку, командна робота у доку стали практичним вишколом із злагодження екіпажу.

Історія «Титану» сповнена чималою кількістю прикладів рятувальних операцій – в своєму «цивільному» житті він неодноразово приходив на допомогу людям та суднам, які потерпали у морі.

Відтепер потужності і міць «Титану» на службі в Морській охороні. І хоча ще є певний перелік планових робіт, попереду у корабля спеціального забезпечення завдання прикордонної служби у територіальному морі та у Виключній (морській) економічній зоні України, зокрема й із забезпечування віддалених підрозділів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси