Понад 5 тисяч громадян перетнули кордон у спрощеному режимі під час великодніх та поминальних днів

НАЗАД
16 квiтня 2018 10:58

Інтенсивний рух автомобілів та пасажирів на кордоні під час Великодніх свят та поминальних днів спостерігався на всіх напрямках кордону.

Інтенсивний рух автомобілів та пасажирів на кордоні під час Великодніх свят та поминальних днів спостерігався на всіх напрямках кордону.

Для громадян, які проживають у прикордонних районах, що межують з Російською Федерацією, Білоруссю та Молдовою, з 7 по 9 та 14 по 16 квітня було організовано спрощений пропуск. Це забезпечувалося через визначені місця, в тому числі, які діяли на окремих напрямках поза пунктами пропуску чи в тимчасово не функціонуючих пунктах пропуску. 

Зазначимо, під час оформлення цієї категорії громадян прикордонники використовували переносні пристрої контролю, за допомогою яких проводилась ретельна перевірка за наявними в Держприкордонслужбі базами даних.

Варто зазначити, що загалом за великодні і поминальні дні 2018 року український кордон на всіх напрямках у спрощеному режимі перетнуло 5,1 тисяча осіб, що у 4 рази менше ніж у 2017 році. Адже за такий самий період у минулому році спрощеним режимом скористалися 20 тисяч людей.

При  цьому на кордоні з Росією у пасхальні та поминальні дні загалом у цьому році перетнуло 3875 осіб, тоді як минулого року – 18244 особи. В той же час рух на кордоні з Молдовою та Білоруссю залишився на рівні попереднього року.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси