Поблизу кордону зі Словаччиною затримали депутата, якого обвинувачують у діяльності проти України

НАЗАД
08 серпня 2024 10:00

Прикордонники Чопського загону затримали громадянина України, який намагався у незаконний спосіб перетнути українсько-словацький кордон. Його під час патрулювання виявив прикордонний наряд відділу «Великий Березний» за кількасот метрів від держрубежу. Невідому особу, яка йшла у напрямку Словаччини, зупинили біля загороджувального паркану.

Під час проведення перевірочних заходів оперативні співробітники прикордонного загону встановили, що затриманий є депутатом однієї з міських рад Черкаської області, якого обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 і ч.3 ст.436-2 ККУ «Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників».

Правопорушника доставили у прикордонний підрозділ з метою притягнення до адміністративної відповідальності ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Після проведення необхідних заходів затриманого передали  співробітникам відповідних правоохоронних органів.

Фото СБУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси