Підроблені номер кузова та страховий поліс не дають право перетинати державний кордон

НАЗАД
23 сiчня 2018 10:33

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби виявили три іномарки із невідповідністю ідентифікаційних номерів та авто із підробленим страховим полісом.

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби виявили три іномарки із невідповідністю ідентифікаційних номерів та авто із підробленим страховим полісом.

Так, в пунктах пропуску «Бачівськ» «Цекинівка» та «Кучурган» під час перевірки транспортних засобів «Opel», «Honda» і «Mercedes» 1993, 1999 та 2007 років випуску прикордонники зафіксували невідповідності ідентифікаційних номерів кузовів транспортних засобів з номерами, які вказані в реєстраційних документах.

Наразі на водіїв, громадян України та Молдови, складені адміністративні матеріали за ст. 121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

А в пункті пропуску «Плетенівка» прикордонники Харківського загону виявили підроблений страховий поліс. Прямуючи до Росії автомобілем «BMW» 1992 року громадянин України надав на перевірку необхідні документи та страховий поліс, який є обов’язковим для виїзду за кордон на автомобілі. Під час перевірки прикордонники встановили, що поліс є підробленим.

До Нацполіції передано порушника та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси