(ВІДЕО) Під час патрулювання Азовського моря на катері прикордонники виявили 1,6 км сіток та врятували червонокнижних осетрів

НАЗАД
28 лютого 2019 10:43

Прикордонники активно проводять заходи з підтримання прикордонного режиму на ділянках відповідальності, зокрема і в акваторії Азовського моря спільно з представниками рибоохоронного патруля.

Так, учора прикордонники Бердянського загону спільно з представником рибоохоронного патруля здійснили патрулювання ділянки Азовського моря з використання малого прикордонного катеру «UMS 600».

Під час несення служби прикордонники та рибоохоронний патруль здійснили огляд маломірних плавзасобів та склали 10 адміністративних протоколів за порушення правил прикордонного режиму за статтею 202 КУпАП, а також 4 адмінпротоколи за статтею 85 КУпАП за порушення правил рибальства.

Крім того, під час патрулювання виявили 33 сітки завдовжки понад 1,6 км з живою рибою – бичка, камбали, а також чотири штуки червонокнижних осетрів.

Сітки вилучені встановленим порядком, а рибу випущено у природнє середовище, тим самим не допущено збитків державі на десятки тисяч гривень.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси