(ВІДЕО) Петро Цигикал відвідав у госпіталі пораненого на Донеччині прикордонника

НАЗАД
15 квiтня 2019 15:26

Сьогодні Голова Державної прикордонної служби України прибув у Головний військово-медичний клінічний госпіталь прикордонного відомства, аби відвідати пораненого на Донеччині прикордонника.

Нагадаємо, прикордонник Краматорського загону, що організовував службу на блокпосту «Мар’їнка», був поранений в результаті обстрілу зі снайперської зброї проросійськими бойовиками 5 квітня.  

Очільник прикордонного відомства під час перебування в госпіталі побажав військовослужбовцю якнайшвидшого одужання та нагородив його відомчою відзнакою «За мужність в охороні Державного кордону». Голова Служби нагадав, що поранений офіцер проявив справжні героїзм та відвагу, захищаючи під час обстрілу в першу чергу мирних мешканців, а не своє життя. А тому колегія відомства також подала клопотання про нагородження військовослужбовця державною нагородою.

«На таких прикладах гартується бойовий дух молодих військовослужбовців, характер відомства», - зазначив Петро Цигикал. «Прикордонний колектив пишається вашим вчинком», - додав він.  

Окрім цього, нагороди отримав і медичний персонал, який професійно та оперативно виконав усі необхідні дії, які дали гарантію прикордоннику на швидке одужання. Усі лікарі та середній медичний персонал отримали грошову премію.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси