Петро Цигикал: «Необхідно розуміти, що агресор не спить, і ми повинні дати гідну відсіч у випадку якихось форс-мажорних обставинах»

НАЗАД
13 вересня 2018 14:42

На цьому під час своєї поїздки на Буковину наголосив Голова Держприкордонслужби.

«Державна прикордонна служба України – це правоохоронний орган спеціального призначення», -  сказав сьогодні під час перебування у Чернівецькому прикордонному загоні Голова державної прикордонної служби України Петро Цигикал. 

«Сьогодні ми розвиваємося за двома напрямками. Перший напрямок -  це  правоохоронний, і другий,  - де ми нарощуємо свої зусилля на сході нашої країни, збільшуємо кількість наших резервів. Зокрема, - це 3 військові комендатури та декілька бойових застав. Крім того, Голова служби зауважив, що сьогодні ми нарощуємо зусилля з мобільними підрозділами. Збільшуємо кількість наших спецназівців:

«Думаю, що до кінця року ми будемо мати близько 1000 осіб особового складу нашого спецназу. І нарощуємо зусилля з морського спецназу, а це  - близько 270 людей, які будуть нести службу в підрозділах по акваторії Азовського та Чорного морів».

«Необхідно розуміти, що агресор, як кажуть, не спить, нарощує свої зусилля, і ми повинні дати гідну відсіч у випадку якихось форс-мажорних обставинах», - зауважив Голова прикордонного відомства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси