Оптимізація руху на кордоні триває. Від сьогодні через «Ягодин» пропускають лише вантажівки та автобуси

НАЗАД
27 червня 2022 16:16

Держприкордонслужба вживає усіх можливих заходів, в тому числі й на міжнародному рівні, задля пришвидшення перетину кордону вантажними транспортними засобами.

Так, в рамках проєкту «Відкритий кордон», для підвищення ефективності та пропускної спроможності пунктів пропуску на українсько-польській ділянці кордону, триває оптимізація транспортних потоків, в тому числі і в пункті пропуску «Ягодин».

Нагадуємо, що від сьогодні через «Ягодин» перетин кордону можливий лише вантажним транспортом з повною масою понад 7,5 тонн та рейсовими автобусами.

Легкові автомобілі та вантажівки до 7,5 тонн у ньому не оформляються та, у разі прибуття до кордону, перенаправляються до інших пунктів пропуску.

Зазначимо, що віднедавна через пункт пропуску «Устилуг» у Волинській області та «Грушів», що на Львівщині, почали пропускати вантажні автомобілі до 7,5 тонн. З початку запровадження проєкту через ці пункти пропуску проїхали майже 1300 таких вантажних транспортних засобів.

За попередніми прогнозами, завдяки нововведенням вдасться пришвидшити перетин українсько-польського кордону вантажними транспортними засобами та зменшити черги, які наразі є на цій ділянці.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси