Офіційні рітейлери аплодують – першу контрабанду «дванадцятих яблук» викрито

НАЗАД
25 жовтня 2020 13:13

Прикордонники спільно з працівниками митниці виявили 5 телефонів марки Apple iPhone 12 Pro Max

Допоки Тім Кук підраховує перші логістичні вигоди від зменшення розміру пакування нового продукту, різного штибу «винахідники» не сидять склавши руки і не чекають офіційних постачань, адже їхній основний заробіток – дарувати пристрасним фанатам марки можливість отримувати нову версію смартфона до початку офіційних продажів.

Здавалося б, навіщо, адже більшість офіційних рітейлерів оголосили про старт продажів в Україні 30 жовтня. Це – не рік, не декілька місяців і, навіть, не повна відсутність офіційних продажів, як було колись.

Та справа у геніальному маркетингу, який, на диво, досі працює.

Добре, що, принаймні, українські прикордонники залишаються байдужими до «яблуневої ейфорії». Є порушення – мусить бути відповідальність і ніякого маркетингу…

Так, учора прикордонники Львівського загону не допустили переміщення через кордон першої цього року невеличкої партії незадекларованих смартфонів нового покоління.

У міжнародному автомобільному пункті пропуску «Краківець» під час перевірки авто марки «Мерседес», яким громадянин Німеччини прямував з Польщі в Україну, прикордонники спільно з працівниками митниці виявили 5 телефонів марки Apple iPhone 12 Pro Max. Іноземець ретельно приховав свій дорогоцінний вантаж, однак пильність правоохорнців як завжди – на висоті.

Товар передали працівникам митниці. Сума оцінки цієї контрабанди може становити орієнтовно від 270 до 350 тисяч гривень, оскільки на даний час ще немає офіційної вартості даної моделі в України. Натомість «сірі» продавці пропонують привезти смартфон у конфігурації зі 128 ГБ пам’яті під замовлення за ціною від 54 тис грн, тоді як вартість версії на 256 ГБ може сягнути аж 60 тис. грн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси