Одружився з тещею, щоб перетнути кордон

НАЗАД
09 вересня 2024 15:47

Три випадки з ознаками протиправних дій, пов’язаних з укладанням шлюбів без намірів створення сім’ї, викрили на кордоні з Польщею.

В одному випадку 28-річний житель Рівненщини одружився зі своєю 40-річною тещею, особою з інвалідністю І групи. За версією «молодят», вони їхали до Варшави лікувати зір «дружині». Акторську майстерність пара проявляла до останнього та запевняли, що шлюб укладений у липні – по великій любові. Пізніше чоловік все ж зізнався, що новоспечена дружина – його теща. І шлюб був укладений з метою виїзду за межі України.

Як з'ясували прикордонники, 7 вересня реальна дружина чоловіка виїхала за кордон залізницею. Чоловік з тещею у цей же день спробував виїхати через автомобільний пункт пропуску на Волині. Коли плани «подружжя» викрили там, 8 вересня «подружжя» рушили у пункт пропуску «Рава-Руська».

Інші два випадки зафіксували в пункті пропуску «Краківець». Обидва «подружжя» їхали нібито на лікування своїх дружин. 41-річний уродженець Івано-Франківщини наприкінці серпня одружився з 46-річною жінкою, особою з інвалідністю II групи. Ще в одному випадку 18-річний волинянин одружився з 19-річною дівчиною, особою з інвалідністю II групи з дитинства. Шлюб «пара» уклала 30 серпня.

Як результат, в усіх випадках, про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», оперативні співробітники 7 прикордонного Карпатського загону направили повідомлення до Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси