Обхід без варіантів – прикордонники затримали двох порушників держкордону та адмінмежі

НАЗАД
12 лютого 2018 14:01

Учора до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Каланчак» в пішому порядку прибув 48-річний громадянин Російської Федерації, який не мав спеціального дозволу на відвідування тимчасово окупованої території АР Крим.

Учора до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Каланчак» в пішому порядку прибув 48-річний громадянин Російської Федерації, який не мав спеціального дозволу на відвідування тимчасово окупованої території АР Крим. Прикордонники громадянина не пропустили, роз’яснили правила перетину адмінмежі та запропонували звернутися до найближчого органу Державної міграційної служби.

Дочекавшись темряви, громадянин РФ спробував обійти контрольний пункт, однак прикордонний наряд затримав порушника. До адмінмежі йому залишалось якихось 50 метрів. За спробу порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України прикордонники притягнули іноземця до адміністративної відповідальності.

Водночас у Великописарівському районі Сумської області військовослужбовці мобільного підрозділу затримали ще одну порушницю державного кордону України.

Громадянка Росії незаконно перетнула кордон з території РФ пішки поза встановленим пунктом пропуску.

Як з’ясували правоохоронці, жителька російської Козинки (Білгородська обл.) вже потрапляла в поле зору прикордонників – у квітні минулого року її притягували до адміністративної відповідальності за порушення законодавства України з прикордонних питань.

Наразі за незаконне перетинання державного кордону України стосовно 44-річної мандрівниці складено адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП. Порушницю встановленим порядком повернули на територію РФ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси