На відомому Одеському ринку прикордонники виявили 11 порушників міграційного законодавства

НАЗАД
22 жовтня 2021 11:25

Учора на одному з ринків м. Одеси правоохоронці перевірили порядок дотримання іноземцями міграційного законодавства України.

Заходи з виявлення іноземців, що порушили чинне міграційне законодавство, проводили оперативники Одеського загону спільно з представниками міграційної служби, УСБУ в Одеській області та управлінням міграційної поліції.

У результаті спільних дій правоохоронці виявили 11 громадян з Конго, В’єтнаму, Індії, Пакистану, Китаю та Узбекистану. Окрім того, прикордонники встановили, що двоє громадян Індії та пакистанець прибули в Україну з метою навчання та мали посвідки на тимчасове проживання, однак попри це влаштувалися на роботу без відповідних на це дозволів.

Чужоземців правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП, стосовно семи нелегальних мігрантів прийняли рішення про примусове повернення до країн походження або третю країну.

Загалом від початку 2021 року за порушення правил перебування іноземців в Україні прикордонники затримали та притягнули до відповідальності 7 тис. осіб. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси