На підступах до держрубежу прикордонники затримали п’ятьох нелегальних мігрантів

НАЗАД
07 серпня 2019 12:10

Турка, молдованина, трьох іноземців без документів та пособника затримали прикордонники впродовж минулої доби.

Учора прикордонники відділу «Грабове» Луцького загону під час патрулювання місцевості затримали громадянина Туреччини, який намагався незаконно потрапити до Польщі. Іноземець, який легально в’їхав до України, під покровом ночі спробував непомітно переправитися до сусідньої країни через річку Західний Буг гумовим човном.

Прикордонники відділу «Дякове» Мукачівського загону затримали нелегального мігранта, який намагався пробратися через кордон з Румунією. Іноземця без документів, який повідомив, що він є громадянином Молдови доставлено до прикордонного підрозділу.

Крім того, на ділянці Білгород-Дністровського загону прикордонники відділу «Роздільна» в двох випадках, в тому числі з допомогою службового собаки, на вхід в Україну, затримали ще двох іноземців. Стосовно одно з яких тривають перевірочні заходи через відсутність в нього документів, що підтверджують особу. Інший – громадянин Молдови відповідно до пред’явленого ним паспорта, отримав заборону в’їзду в Україну на п’ять років.

Також на ділянці Подільського загону прикордонний наряд затримав двох осіб, які перетнули кордон на вхід в Україну та рухались в напрямку населеного пункту «Слов’яносербка». Затриманими виявились жінка без документів та громадянин України. На осіб складено протоколи за ч.2 ст.204-1 КУпАП. Жінка утримується в прикордонному підрозділі для встановлення особи. Стосовно нашого співвітчизника до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.332 ККУ. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси