На кордоні затримано трьох розшукуваних кримінальних правопорушників

НАЗАД
29 березня 2018 09:04

Під час оформлення громадянина Молдови в пункті пропуску «Бачівськ» спрацювала база даних Інтерполу. Як з’ясувалось, іноземця розшукують на батьківщині за крадіжку.

Учора в пункті пропуску «Угринів», що на українсько-польському кордоні, під час здійснення заходів контролю військовослужбовці Львівського загону затримали нашого співвітчизника, який перебував у розшуку. Українця, що мав намір виїхати з країни, розшукувався правоохоронними органами за ч.3 ст.191 Кримінального Кодексу України «Розтрата майна».

А прикордонники Сумського загону виявили іноземного крадія, який перебував у міжнародному розшуку. Так, під час оформлення громадянина Молдови в пункті пропуску «Бачівськ» спрацювала база даних Інтерполу. Як з’ясувалось, іноземця розшукують на батьківщині за крадіжку. По даному факту поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м.Київ.

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» у ході оформлення пасажирів, що прибули з Праги, також виявили кримінального злочинця. Військовослужбовці встановили, що громадянин України 1986 року народження перебуває в розшуку за вчинення злочину передбаченого ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху».

 Наразі трьох порушників передано співробітникам Національної поліції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси