На кордоні затримали злочинця, який намагався втекти від покарання до Росії

НАЗАД
22 лютого 2018 11:37

При перевірці паспорта громадянина України, який їхав у цьому автобусі як пасажир, прикордонний наряд виявив ознаки підробки документа, а саме переклейка фотокартки. В ході подальших перевірочних заходів встановлено, що пред’явлений для перевірки паспорт

Учора в пункті пропуску «Сеньківка» на виїзд з України оформлювався рейсовий автобус «Чернівці – Москва».

При перевірці паспорта громадянина України, який їхав у цьому автобусі як пасажир, прикордонний наряд виявив ознаки підробки документа, а саме переклейка фотокартки. В ході подальших перевірочних заходів встановлено, що пред’явлений для перевірки паспорт взагалі належить іншій особі. Встановлено і особу затриманого – ним виявився неодноразово засуджений 44-річний громадянин України, що розшукується правоохоронними органами України за скоєння злочину, передбаченого частиною 2 статті 390 «Ухилення від відбування покарання у виді обмеження волі та у виді позбавлення волі» Кримінального Кодексу України.

В діях громадянина також вбачаються ознаки злочину, передбаченого частиною 3 статті 358 «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» Кримінального Кодексу України. Після проведення необхідних заходів затриманого громадянина передано співробітникам Городнянського відділення Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси