На кордоні з Румунією та Польщею виявили порушника з сигаретами та два сховки з куривом у мікроавтобусі та поїзді

НАЗАД
20 грудня 2018 11:22

Іноземця, який намагався порушити кордон, затримали учора прикордонники відділу «Порубне» Чернівецького загону.

Його виявлено прикордонним нарядом за інформацією дільничного інспектора прикордонної служби за 800 м від лінії кордону. Чоловік мав при собі документи громадянина Румунії, однак йшов у напрямку кордону поза пунктами пропуску. Крім того, він прихопив з собою 600 пачок сигарет. В результаті, за спробу порушення державного кордону на громадянина складено адмінпротокол, розгляд справи запланований суді. Сигарети передано до ДФС.

Крім того, прикордонники цього загону у пункті пропуску «Порубне» спільно зі співробітниками митниці виявили понад 500 пачок сигарет. Товар був прихований під декоративною обшивкою в салоні  мікроавтобуса «Фольксваген». Сигарети з акцизними марками та автомобіль як засіб контрабанди вилучено. Сума конфіскату склала майже 220 тисяч гривень.

А прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Володимир-Волинський-з/в» виявили за допомогою службового собаки  сигарети у вантажному поїзді, який прямував до Польщі. В хребтовій балці під вагоном поїзда було приховано 600 пачок сигарет без акцизних марок. Сигарети вилучено встановленим порядком.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси