На кордоні з Росією прикордонники завадили переміщенню сиру та сала

НАЗАД
26 травня 2018 11:26

Прикордонники Сумського загону під час реалізації інформації про можливу протиправну діяльність, отриманої від співробітників оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби, попередили спробу незаконного переміщення через державний кордон України б

На кордоні з Росією співробітники Держприкордонслужби двічі завадили переміщенню партій продуктів харчування.

Зокрема, у Краснопільському районі прикордонники Сумського загону під час реалізації інформації про можливу протиправну діяльність, отриманої від співробітників оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби, попередили спробу незаконного переміщення через державний кордон України близько 400 кілограмів сиру. Рух невідомої особи від держрубежу в напрямку населеного пункту Грабовське відстежили за допомогою тепловізійного комплексу. Під час переслідування порушник вдався до втечі. Оглянувши ділянку місцевості, охоронці кордону в безпосередній близькості від кордону виявили 10 картонних ящиків з сиром. Даний товар скоріш за все планували перемістити до Росії. Наразі особи порушників встановлюються.

Іншу спробу попередили на Харківщині. Прикордонний наряд виявив поблизу кордону сліди транспортних засобів. У результаті пошукових дій, на околиці одного з населених пунктів Вовчанського району був затриманий наш співвітчизник на автомобілі «УАЗ». В автівці прикордонники виявили вантаж сала близько 160 кг.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси