На кордоні з Молдовою затримали викрадений в Італії автомобіль та молдованина, якого розшукували за замах на вбивство

НАЗАД
23 жовтня 2020 11:51

Учора в автомобільному пункті пропуску «Кучурган» прикордонники Подільського загону виявили викрадений в Італії автомобіль.

Так, на в’їзд в Україну прибув легковий автомобіль «BMW» під керуванням 40-річного громадянина Молдови. Під час прикордонного контролю відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. З’ясувалося, що транспортний засіб було викрадено в  Італії у 2018 році. 

Наразі автомобіль передано представникам Національної поліції для подальшої перевірки та правового рішення. 

А в міжнародному пункті пропуску «Старокозаче», що також на кордоні з Молдовою, прикордонники виявили іноземця, який перебував у міжнародному розшуку.

Громадянин Молдови намагався в’їхати на територію України автомобілем марки «Мерседес». Проте під час прикордонного контролю відносно чоловіка спрацювала міжнародна база даних Інтерпол з вимогою про арешт та подальшою екстрадицією.

Іноземця розшукували правоохоронні органи Німеччини з метою притягнення його до кримінальної відповідальності за замах на вбивство групою осіб.

Провівши невідкладні заходи щодо затримання, прикордонники проінформували Укрбюро Інтерполу у м. Києві та передали 22-річного громадянина Молдови співробітникам Нацполіції.

Загалом з початку року за базою даних Інтерполу реалізовано 1 273 спрацювання: 512 – відносно осіб, 49 – щодо транспортних засобів та  712 – паспортних документів.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси