На кордоні викрито іноземців з липовим та чужим документами

НАЗАД
17 квiтня 2019 15:45

Сумнівна допомога від друзів: в аеропорту «Бориспіль» викрито чоловіка із фальшивим документом, який надав йому друг, а на кордоні з Білоруссю – жінку із паспортом подруги.

Під час перевірки паспортних документів пасажирів рейсу до Парижу співробітники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили 45-річного громадянина Узбекистану, який на контроль пред’явив паспорт разом із підробленим дозволом на проживання в Греції. Під час бесіди із громадянином прикордонники з’ясували, що дозвіл на проживання дав йому друг, безкоштовно, який проживає у Франції.

А в пункті пропуску «Виступовичі» 26-річна громадянка Білорусі пред’явила співробітникам Держприкордонслужби документ, що їй не належав.

Як з’ясували прикордонники Житомирського загону, раніше жінка притягувалась до відповідальності за порушення міграційного законодавства на території нашої держави, тому, аби безперешкодно потрапити в Україну, іноземка позичила паспорт в своєї подруги.

Відтак, громадянину Узбекистану на 3 роки заборонено в'їзд в Україну. Стосовно громадянки Білорусі складено адмінматеріали за порушення ч.1 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Її подальшу долю вирішатиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси