На Закарпатті затримали переправницю з п’ятьма «клієнтами»

НАЗАД
28 червня 2024 12:45

На Закарпатті правоохоронці викрили на спробі незаконного переправлення п’яти чоловіків через українсько-угорський кордон 35-річну жительку села Грушово

Зловмисницю затримали учора під час реалізації інформації, наданої співробітниками оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону.

Автівку, якою керувала «бізнесвумен» зупинили на околиці села Велика Бакта. Окрім водійки в транспортному засобі перебували п’ять пасажирів – двоє жителів Закарпаття, двоє жителів Дніпропетровщини та один житель Львівщини. Усі чоловіки мали намір незаконно перетнути кордон. За обіцяний безперешкодний перехід в Угорщину, кожен з чоловіків віддав жінці від 7 до 12 тисяч доларів.

Викриття зловмисниці здійснили співробітники оперативно-розшукового відділу та відділу прикордонної служби «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону спільно зі співробітниками Берегівського райвідділу ГУНП в Закарпатській області в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 332 КК (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Наразі особу затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Якщо її вину доведуть у суді, жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси