На Закарпатті прикордонники затримали 10 чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон

НАЗАД
08 березня 2023 12:26

Минулої доби на Закарпатті в рамках оперативно-профілактичних заходів «Березень-2023» правоохоронці затримали 10 порушників кордону.

Сімох чоловіків, яким за віком обмежено виїзд за межі України під час мобілізації, перепинили на українсько-румунській ділянці. Зокрема, двох жителів Закарпаття та одного Миколаївщини за 15 метрів від кордону затримали прикордонники відділу «Тячів» спільно з оперативниками Мукачівського загону та співробітниками Нацполіції. Ще трьох закарпатців за інформацією місцевого мешканця затримав прикордонний наряд відділення «Хижа». А вихідця Донеччини затримав прикордонний наряд відділу «Ділове».

Незаконно перебратися в Угорщину намагалися двоє закарпатців. Їх затримали прикордонники відділу «Лужанка» спільно зі співробітниками СБУ.

Ще одного жителя Миколаєва затримали військовослужбовці відділу «Ужгород» Чопського прикордонного загону на кордоні зі Словаччиною.

За спроби незаконного перетинання державного кордону України на затриманих складено протоколи по ст. 204-1 КУпАП. Тривають заходи зі встановлення осіб, ймовірно причетних до організації незаконного перетину кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси