На Волині затримали мікроавтобус, яким перевозили 17 тисяч пачок безакцизних сигарет

НАЗАД
31 грудня 2017 15:02

Співробітники Держприкордонслужби України у тісній взаємодії з усіма правоохоронними органами продовжують проводити комплекс заходів по протидії незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон України.

Співробітники Держприкордонслужби України у тісній взаємодії з усіма правоохоронними органами продовжують проводити комплекс заходів по протидії незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон України в обхід пунктів пропуску.

В цьому напрямку співробітники оперативно-розшукових підрозділів прикордонного відомства встановлюють причетність осіб до цього виду протиправної діяльності, що дає змогу діяти охоронцям кордону на упередження, виявляти безакцизні тютюнові вироби під час їхньої доставки в прикордоння та не допускати в подальшому незаконного переміщення вже на ділянках відділів прикордонної служби.

Так, днями на ділянці Луцького загону у Любомльському контрольованому прикордонного районі оперативниками Північного регіонального управління Держприкордонслужби у взаємодії з Любомльськими відділами УСБУ та Нацполіції було зупинено автомобіль «Фольксваген Т5» волинської реєстрації під керуванням 20-річного громадянина України. На вимогу правоохоронців представити автомобіль для огляду, водій категорично відмовився надавати будь-які документи та відкривати багажне відділення буса.

Після проведення відповідних слідчо-оперативних дій автомобіль було доставлено до районного відділу поліції та в подальшому на підставі ухвали суду оглянуто. За результатами огляду в багажному відділені мікроавтобуса було виявлено 34 ящики тютюнових виробів виробництва Республіки Білорусь без марок акцизного збору.

Наразі тривають слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси