На Одещині затримали порушника, який організував переміщення чоловіків через кордон

НАЗАД
29 березня 2022 09:55

Мешканця Одещини, який організував канал переправлення осіб через кордон, затримали учора на гарячому прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з представниками контррозвідки СБУ та працівниками ДБР.

З метою приховування своїх незаконних дій чоловік записався до лав територіальної оборони одного із прикордонних населених пунктів. Заручившись підтримкою ще  одного з таких «добровольців», зловмисник на власному автомобілі намагався перевезти двох військовозобов’язаних осіб на територію Молдови. За таку послугу він взяв з кожного громадянина по 5000 євро.

Однак реалізувати таку авантюру завадили правоохоронці, які не повелися на його посвідчення та форму. Наразі на організатора незаконної оборудки відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 332 КК України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Організатору та спільнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 9 років. На решту двох чоловіків складено протоколи про адмінпротоколи за спробу незаконного перетину державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси