На Хрещатику прикордонники освідчувалися в коханні

НАЗАД
26 серпня 2021 08:09

Незабутні враження про участь у параді військ з нагоди 30-ї річниці Незалежності України, який відбувся 24 серпня у місті Києві, для двох прикордонників із парадного розрахунку залишаться не просто приємними спогадами.

У переддень параду та безпосередньо за лічені хвилини до нього свою руку та серце запропонували коханим дівчатам капітан Данило Шматлай, курсовий офіцер навчального курсу Національної академії Держприкордонслужби України, та старший сержант Ярослав Григоренко, інструктор кінологічного відділення відділу прикордонної служби «Станиця Луганська» Луганського прикордонного загону імені полковника Євгенія Пікуса.

Ярослав, який готувався до параду у складі кінологічного розрахунку, подарував каблучку та зробив пропозицію своїй дівчині Наталії під час шикування парадних батальйонів на генеральній репетиції. «Познайомилися ми на сайті знайомств у січні цього року. Хотів зробити пропозицію у незабутній спосіб та просто для приємних емоцій», – розповів Ярослав. «Скажу, було більше хвилювання ніж на параді. Кохана тоді пожартувала, що «приб'є», але водночас була дуже здивована і розгублена. Дякую всім за цю організацію, особливо оркестру!»

Данило Шматлай брав участь у параді у складі командної групи Національної академії. Перед головним святом країни запросив до Києва кохану Уляну, з якою вони зустрічались півтора року. Розповідає, що вирішив зробити пропозицію на Хрещатику, тому що їх перше побачення відбулось саме там. «Тут, на Хрещатику, я зрозумів, що з цією дівчиною хочу пов’язати свою долю. Хотілось викарбувати цей момент в пам’яті назавжди, і саме в цей день, через символізм 30-ї річниці Незалежності», – розповідає Данило.

Кохання вам, молодята, та щасливої долі!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси