На Хмельниччині в останню путь провели прикордонника Вадима Березенського

НАЗАД
19 листопада 2018 15:15

Сьогодні на Хмельниччині у місті Ізяслав відбулося поховання прикордонника Вадима Березенського, який помер 17 листопада від травм, отриманих під час виконання завдань з охорони державного кордону на Закарпатті.

Віддати шану офіцеру-прикордоннику разом з близькими та рідними прибули Голова Державної прикордонної служби України генерал-полковник Петро Цигикал, керівництво Західного регіонального управління, Національної академії відомства, Мукачівського і Чопського загонів. Також провести прикордонника в останню путь приїхали численні друзі та колеги, з якими офіцер разом проходив службу.

Під час поховання Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал висловив слова співчуття рідним Вадима Березенського та відмітив, що офіцер був справжнім взірцем сумлінного виконання свого обов’язку, мужнім воїном та вірним сином своєї Батьківщини.

«Війна триває не тільки на сході нашої країни, а й на заході, і, на жаль, забирає найкращих. Вадим Березенський не ховався за спини інших, а виконував свій обов’язок до кінця. Він не побоявся бандитів, жадібність та нажива яких коштувала йому життя та залишила батьків без сина, а двох дітей - маленьку доньку та сина, сиротами. Назавжди Вадим залишиться для нас прикладом безмежної відданості своїй землі і народу, якому він з гідністю служив до останнього свого подиху. Вічна пам'ять і слава Герою!», - сказав він.

Весь персонал Державної прикордонної служби України схиливши голови вшанували Вадима Миколайовича хвилиною мовчання та висловили слова глибокого співчуття й скорботи рідним і близьким прикордонника.

Курсанти академії з відданням військових почестей та військовим салютом провели прощальну церемонію.

Вічна пам'ять Вадиму Березенському - справжньому сину свого народу!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси