На Харківському напрямку виявили двох підозрюваних у кримінальних злочинах

НАЗАД
31 жовтня 2023 12:46

Прикордонники в складі Сил Оборони України продовжують обороняти державні рубежі та проводити контрольно-перевірочні заходи.

Важливим форпостом на підступах до міста є блок пости. Їх мета не лише стримати диверсійно-розвідувальні сили ворога, а й надати допомогу правоохоронним органам в збереженні правопорядку всередині країни.

Під час перевірки документів прикордонники час від часу виявляють осіб, котрі переховуються від правосуддя.

Так, днями, на одному з блок постів, прикордонники виявили громадянина України, який підозрюється у вчиненні злочину. 28-річний мешканець області рухався в легковому автомобілі як пасажир. При перевірці документів з'ясувалося, що з 2021 року чоловіка розшукують правоохоронні органи за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 185 ККУ «Крадіжка».

Ще одного, ймовірного правопорушника, прикордонники спільно із колегами з нацгвардії та поліції виявили під час спроби потрапити до Харкова. Чоловік прямував до міста в пішому порядку. Документів, що посвідчують особу він не мав. Після перевірки баз даних прикордонники встановили, що 19-річний громадянин України переховується від суду та перебуває у розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Наразі обох чоловіків передано співробітникам правоохоронних органів для прийняття правового рішення.

З початку року військовослужбовці 4 прикордонного загону на Харківському напрямку під час контрольно-перевірочних заходів виявили та передали правоохоронним органам 15 осіб, які перебували у розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення та переховувалися від суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси