На Харківщині провели в останню путь полеглого на Донеччині підполковника Ігоря Остаповича

НАЗАД
26 листопада 2022 14:11

Ігор народився 18 жовтня 1976 року у місті Харкові. Після закінчення загальноосвітньої школи був призваний на строкову військову службу до лав Прикордонних військ України.

У 1998 році вступив до Національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого, де здобув кваліфікацію юриста. З 2003 року проходив службу в Державній прикордонній службі України на офіцерських посадах адміністративно-юрисдикційної спрямованості.

З 24 лютого 2022 року підполковник Ігор Остапович героїчно та мужньо виконував бойові завдання з відсічі військової агресії російської федерації та незаконних збройних формувань в Луганській і Донецькій областях.

09 березня 2022 року в населеному пункті Терни Донецької області, зведена група до складу якої входив підполковник Ігор Остапович, спільно з військовослужбовцями ЗСУ, прийняла бій з окупантами. Ворог завдавав ударів по захисниках України з мінометів та танків, змусивши наших оборонців відійти на запасні позиції. Ігор забезпечував прикриття виведення складу зведеної групи з району бойових дій, але під час бою зв’язок з ним було втрачено.

12 листопада, у звільненому Силами оборони України населеному пункті Терни, проведено ексгумацію останків бійців, загиблих в березні 2022 року. За результатами проведених пошукових заходів тіло підполковника Остаповича Ігоря Семеновича було упізнано батьком.

26 листопада 2022 року, на батьківщині героя, у місті Харкові, відбувся військовий ритуал з поховання підполковника Ігоря Остаповича. В останню путь Героя провели рідні та близькі, побратими та друзі мужнього охоронця кордону.

У Ігоря залишилися батьки, дружина дві доньки та сестра.

Спочивай з миром, Побратиме...

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси