На Харківщині припинено спробу незаконного переправлення через кордон 4 громадян України

НАЗАД
13 травня 2022 11:08

Державною прикордонною службою України у тісній взаємодії з підрозділами Збройних Сил України та Національної поліції проводяться заходи з відновлення контролю над держаним кордоном України.

Днями на Харківщині, прикордонники спільно зі співробітниками Національної поліції затримали 4 громадян України, серед яких були особи призивного віку. Вони намагалися незаконно перетнути кордон з України у рф.

В ході проведення подальших перевірочних заходів офіцерами прикордонного оперативно-розшукового підрозділу спільно зі співробітниками Національної поліції було встановлено двох мешканців м. Харків, які за грошову винагороду в розмірі 500 доларів США з кожної особи, організували незаконне переправлення затриманих громадян України через кордон.

За вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Організаторам повідомлено про підозру у вчинені злочину та обрано запобіжний захід – тримання під вартою, а подальшу долю затриманих громадян вирішить суд.

Прикордонники в складі Сил оборони продовжують боронити Україну від російських загарбників та проводити заходи з відновлення контролю над звільненими ділянками державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси