На Донеччині прикордонники зі складу Об’єднаних сил затримали пособника окупантів

НАЗАД
15 травня 2019 10:53

Громадянина передано співробітникам СБУ. Проти нього розпочато кримінальне провадження за ст.110 КК України «Посягання на територіальну цілісність і недоторканість України».

Оперативними підрозділами Держприкордонслужби України продовжуються активні заходи щодо протидії протиправній діяльності в районі проведення Операції об’єднаних сил, зокрема викриття, затримання та притягнення до кримінальної відповідальності осіб, які причетні до злочинної діяльності на Донбасі окупаційної адміністрації та збройних формувань Російської Федерації.

Так, учора в КПВВ «Майорське» оперативні співробітники Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби зі складу Об’єднаних сил припинили спробу потрапити на контрольовану територію громадянина України, що брав безпосередню участь у діяльності російської окупаційної адміністрації.

Оперативники встановили, що затриманий 60-річний чоловік у 2018 році брав активну участь в організації проведення так званих «виборів глави ДНР» та входив до територіальної виборчої комісії окупованого селища Гольмівське Донецької області.

Громадянина передано співробітникам СБУ. Проти нього розпочато кримінальне провадження за ст. 110 КК України «Посягання на територіальну цілісність і недоторканість України». Санкція даної статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси