На Буковині правоохоронці викрили канал незаконного переправлення осіб через державний кордон

НАЗАД
05 вересня 2017 16:01

Оперативними підрозділами Західного регіонального управління Держприкордонслужби в ході проведення спільних заходів зі співробітниками УСБУ під процесуальним керівництвом прокуратури Чернівецької області, в рамках кримінального провадження за ст. 201, ст.

Оперативними підрозділами Західного регіонального управління Держприкордонслужби в ході проведення спільних заходів зі співробітниками УСБУ під процесуальним керівництвом прокуратури Чернівецької області, в рамках кримінального провадження за ст. 201, ст. 332 та 358 КК України, було викрито та зупинено функціонування каналу з незаконного переправлення осіб через державний кордон України.

Зокрема правопорушники підробляли паспорти, свідоцтва про народження та одруження, а ще сприяли в оформленні громадянства Румунії. Послугами організаторів користувалися як українці, так і іноземці.

Так, за результатами проведених санкціонованих обшуків у фігурантів справи були вилучені документальні матеріали, що попередньо підтверджують причетність фігурантів кримінального провадження до підробки документів, які в подальшому використовувались з метою усунення перешкод для перетину особами державного кордону.

Наразі тривають подальші слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси