Морська охорона Держприкордонслужби продовжує системну роботу з охорони морського кордону

НАЗАД
23 червня 2018 14:49

Сьогодні, виконавши кількаденне завдання із охорони державного кордону до порту повернувся катер морської охорони «Балаклава» Одеського загону морської охорони.

Питання бойової підготовки не залишаються осторонь повсякденної діяльності моряків-прикордонників, особливо в умовах загострення ситуації в Азовському морі. Морська охорона Державної прикордонної служби України продовжує виконання планових завдань з охорони територіального моря, захисту суверенних прав України в її виключній (морській) економічній зоні, а також контролю за порядком плаванням українських та іноземних суден на морських комунікаціях України.

Так, сьогодні, виконавши кількаденне завдання із охорони державного кордону до порту повернувся катер морської охорони «Балаклава» Одеського загону морської охорони.

Протягом тижня КаМО «Балаклава» виконував завдання у північно-західній частині Чорного моря. У взаємодії з судном ВМС України «Горлівка» та прикордонною авіацією екіпаж відпрацював спільні дії в зоні відповідальності, а також стажування офіцерів плавскладу загону.

За результатами служби проконтрольовано порядок плавання  63 суден 43 з яких іноземні. Також оглянуто 9 українських суден та 1 іноземну яхту. За результатами виявлених порушень прикордонного режиму складено протоколи за статтею 202 КУпАП та винесено постанови про накладення штрафів.

Програма стажування в морі молодих офіцерів плавскладу відпрацьована в повному обсязі. Вони набули практичного досвіду морської прикордонної служби. Тому ні складні погодні умови, ні динамічна обстановка в морі не стали на заваді прикордонникам під час охорони морського кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси