Мінометники та аеророзвідка прикордонників: ворожі штурми захлинаються, чотири дрони рф також мертві

НАЗАД
11 травня 2023 17:21

Ворог не полишає спроб повного захоплення Бахмута та встановлення контролю над основними логістичними шляхами. Для цього загарбники використовують всі наявні сили й засоби, не шкодуючи ні особового складу, ні боєприпасів.

Однак, підрозділи Сил оборони України, зокрема і прикордонники продовжують стійко обороняти рубежі, не даючи здійснитися мріям окупантів. Учора ударні групи росіян за підтримки мінометів здійснили кілька штурмів позицій прикордонників на околиці міста-фортеці. Та мінометні розрахунки воїнів Держприкордонслужби в тандемі з аеророзвідкою виявилися влучнішими. У результаті ефективної бойової роботи ворожі штурми захлинулися, окупанти змушені були відступити з втратами.

Крім цього, на одній з позицій прикордонники зафіксували рух двох ворожих безпілотників. Один, ймовірно, здійснював розвідку, інший – ніс боєприпаси. Прикордонники зреагували миттєво і за допомогою антидронових рушниць вивели з ладу обидва БПЛА окупантів, які «успішно» впали, не діставшись позицій Сил оборони. Та загарбники на цьому не заспокоїлись і в темний час доби відправили ще 2 безпілотники. Проте, це не застало прикордонників зненацька. Повторна спроба теж зазнала фіаско. БПЛА впали поруч з попередніми, не долетівши до цілі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси