Майже дві тисячі пачок контрабандних сигарет та три автомобілі вилучили на кордоні з Румунією

НАЗАД
12 лютого 2018 11:14

У минулі вихідними в пункті пропуску «Порубне» прикордонники спільно з митниками запобігли одразу чотирьом спробам незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон.

У минулі  вихідними в пункті пропуску «Порубне» прикордонники спільно з митниками запобігли одразу чотирьом спробам незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон.

Порушниками українського законодавства були два громадяни Румунії та двоє наших співвітчизників. Сховки в автомобілях, куди вони запаковували сигарети, були різноманітні – від запасного колеса автомобіля до декоративної обшивки сидінь, передньої панелі та порожнин під крилами. А один із порушників запакував майже півтисячі пачок сигарет у коробки із печивом.

Загалом прикордонники та працівники митниці за минулі вихідні виявили та вилучили майже дві тисячі пачок тютюнових виробів. Троє із затриманих горе-підприємців, окрім вилученого товару, ще й позбулися своїх автомобілів. Загальна сума оцінки вилученого товару із автівками склала майже 300 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси