Маршрути змінилися? Іноземці пробиралися в Україну із ЄС та Білорусі

НАЗАД
06 травня 2021 11:11

Прикордонники Чопського загону затримали двох громадян Польщі.

 Сьогодні опівночі на кордоні зі Словаччиною військовослужбовці відділу «Соломоново» виявили рух невідомого. Його зафіксував сигналізаційний пристрій. На пошуки правопорушника вибула група реагування з розшуковим собакою. Затриманий виявився громадянином Польщі та мав при собі закордонний паспорт. Чіткої відповіді, куди і з якою метою він прямує, чоловік не надав. Іншого іноземця, також громадянина Польщі, виявили днями у залізничному вантажному пункті пропуску «Саловка», що на кордоні з Угорщиною. Він для своєї подорожі обрав незвичний маршрут, намагаючись пішки перетнути кордон по залізничному мосту через річку Тиса. Іноземець також мав при собі закордонний паспорт громадянина Польщі.

Ще одного іноземця-правопорушника затримали вчора військовослужбовці Луцького загону на кордоні з Білоруссю. Спочатку прикордонний патруль відділу «Млинове» виявив на контрольно-слідовій смузі сліди однієї особи, які вели в напрямку України. В результаті пошуків, на околиці одного з населених пунктів Ковельського району, правоохоронці затримали чоловіка, який виявився громадянином Росії. Затриманий зізнався, що пробирався на територію України поза діючими пунктами пропуску та планував у такий же спосіб дістатися Польщі.

Щодо іноземця складено адміністративний протокол за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Рішення у справі прийматиме суд.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси